Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hasta karyolası ve hasta yatakları ürünlerinin tanıtımının yapıldığı, satışının yapıldığı web sitesi.

Hasta Karyolası

Hasta Yatağı Kiralama

Hasta Yatağı Kiralama

Hasta yatağı, evde veya hastanede yatarak tedavi edilmesi gereken hastaların kullandığı özel karyolalı yataklara verilen isimdir. İhtiyaca göre değişik donanımlara sahip olmakla beraber genel olarak; hasta yatağı başlığı, hastanın düşmesini engelleyen yan korkuluklar, yatma ve oturma pozisyonunu ayarlayan sistem ve yine hastanın ayak pozisyonunu ayarlayan sistemlerden oluşur. Teknolojik gelişmeler her alanda olduğu gibi tıbbi medikal cihaz teknolojisinde de insanların yaşamını kolaylaştırmaktadır. Hasta yataklarında, hastanın oturma kalkma ve ayak pozisyonunu ayarlamak, daha önceleri manuel olarak yapılırken; günümüzde elektrikli motorlar yardımıyla gerçekleştirilmektedir. Emek Medikal ürettiği bütün hasta yataklarında kaliteli malzemenin yanı sıra güncel olan en son teknolojileri kullanmaktadır. Ayrıca bu yüksek kaliteli hasta karyolası fiyatları firmamızda çok uygundur.

 Hasta yatakları neden gereklidir?

Hastalıkların iyileşmesinde önemli faktörlerden biri hasta psikolojisidir. Hasta yatakları, hastaların konfor ve rahatlığını sağlayarak psikolojilerinin de iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca hasta yatakları hastalara sınırlı da olsa bir hareket imkanı sağlar. Yatarak tedavi edilen hastaların en büyük problemlerinden biri uzun tedavi süreleri nedeniyle hastada oluşan yatak yaralarıdır. Bu yaralar yatağın yeterli miktarda havalandırılamaması ve oluşan nemin uzaklaştırılamaması nedeniyle gerçekleşir. Emek Medikal'in ürettiği kanallı hasta yatakları bu problemi ortadan kaldırmaktadır.

Hasta yatağı kiralanabilir mi?

Hastalığın çeşidine göre hasta yatağı ihtiyacı belirli süreli olabilmektedir. Belirli süreli hasta yatağı ihtiyacı için hasta yakınları kiralama yöntemini tercih etmektedir. Türkiye' de en iyi hasta yataklarını üreten Emek Medikal, satın alma gücü olmayan ya da satın almayı tercih etmeyen müşteriler için, hasta yatağı kiralama hizmeti de vermektedir. Hasta yakınlarının, kiralık hasta yatağı konusunda dikkat etmeleri gereken en önemli hususlardan biri kiralanan hasta yatağının hijyen ve temizliğidir. Emek Medikal kiralık hasta yatağı temizlik ve kontrollerini üstün bir titizlik ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla gerçekleştirir. Emek Medikal kaliteli ve uygun fiyatlı hasta yatağı satışı konusunda olduğu gibi; hasta yatakları kiralama konusunda da Türkiye' nin lider firmasıdır. Emek Medikal hasta yatağı imalatını İstanbul' da gerçekleştirmektedir. Türkiye' nin her yerinden, web sitemiz aracılıyla hasta yatağı kiralama mümkündür. Yatakların teslim ve kurulma işlemleri, bayilerinin bulunduğu il ve ilçelerde Emek Medikal tarafından gerçekleştirilmektedir. Üreticiden tüketiciye aracısız hizmet sunan Emek Medikal, üretmiş olduğu her çeşit hasta yatağını aylık periyotlar ile kiralamaktadır. Sektörde yatak kiralama hizmeti veren firmalar bulunmasına rağmen; Emek Medikal, hasta yatakları kiralama konusunda da; üstün kalite, çok çeşit ve uygun maliyetli olması nedeniyle ön plana çıkmaktadır.

 Kiralık hasta yatağı çeşitleri nelerdir?

 Yatarak tedavi edilen hastaların hastalık sebepleri değişik olduğu gibi, uygulanan tedavi yöntemleri ve hasta yatakları kiralama ihtiyacı da çeşitlilik göstermektedir. Emek Medikal bünyesinde çalıştırdığı uzman ve tecrübeli personeli ile birlikte her türlü hasta ihtiyacını karşılayabilecek kiralık hasta yatağı üretmektedir. Emek Medikal’ in ürettiği hasta yatakları; ihtiyaç duyulan hareket tipine göre 2, 3 veya daha fazla motorlu olabildiği gibi; yatağın havalandırılmasını sağlamak amacıyla kanallı, 360 derece dönmeye olanak sağlayan döner tekerlekli, fren sistemli, kumandalı, hastanın tuvalet ihtiyacını yatakta karşılamasını sağlayan lazımlıklı ve çıkarılabilir korkuluklu olarak seçilebilmektedir. Hasta yatağı kiralama standart ölçülerde yapılabildiği gibi, ihtiyaç duyulması halinde farklı ölçülerde de gerçekleştirmektedir.

 

 

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post