Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hasta karyolası ve hasta yatakları ürünlerinin tanıtımının yapıldığı, satışının yapıldığı web sitesi.

Hasta Karyolası

Hasta Yatağı Neden Kullanılır

Hasta yatağı hastalar için özel olarak üretilmiş bir yatak türüdür. Hasta yatakları yatağa bağımlı ya da kısa süreli yatmakta olan hastalar için kullanılan bir yatak türüdür. Hasta yatağı kullanılma amacı hastanın rahat ve konforlu bir şekilde yatması gerektiğindendir. Hasta yatakları evde, hastanede, huzurevinde vb yerlerde kullanılabilir. Hastanın rahatlığı ve güvenliği için hasta yataklarının kullanımı oldukça önemlidir. Firmamız olarak hasta yatağı üretim, satış ve kiralama hizmeti yapmaktayız. Firmamız olarak tüm hasta yataklarının satışını ve kiralama hizmetini yapmaktayız.

Kullandığımız Hasta Yatağı Türleri

Satışını ve kiralaması yaptığımız hasta yatağı modellerimiz şunlardır. İki motorlu hasta yatağı, üç motorlu hasta yatağı, dört motorlu hasta yatağı, ev tipi ahşap hasta karyolası, lazımlıklı hasta karyolası…  İki motorlu hasta yatağının kullanılma sebebi ekonomik olmasıdır. Ayak kısmını ve baş kısmını kaldıran bu hasta yatağı plastik ahşap ya da alüminyum şeklinde yan korkuluklara sahip olabilir. Yüz kilogram bir hastayı taşım kapasitesine sahiptir. Üç motorlu hasta yatağı ise iki motorlu hasta yatağına göre daha lüks bir hasta yatağıdır. Ayak ve baş kısmını kaldırmasının yanı sıra aşağı yukarı hareketi de yapmaktadır. Yüz yirmi kilogram bir hastayı taşıyabilir. Yan korkuluk ve başlık şekilleri plastik ya da alüminyum olabilir. Dört motorlu hasta yatağı en lüks hasta yatağı modelidir. Diğer yatak türlerine göre oldukça fonksiyonludur. Eğim özelliğine sahip tek hasta yatağı türüdür. Yüz elli kilogram olan bir hastayı taşıyabilir. Yan korkulukları ve başlıkları abs plastikten oluşmaktadır.

Ahşap hasta yatağı özel bir hasta yatağı türüdür. Yan korkuluk ve başlıklar dahil ahşaptan oluşur. İki motorlu hasta yatağının özeliklerine sahiptir. Lazımlıklı hasta yatağı tuvalet ihtiyacını karşılayamayan hastalar için üretilen bir yatak türüdür. Yine bu hasta yatağı da iki motora sahiptir.

Hasta Yatağı Siparişi Nasıl Verilir

Hasta yatağı ve havalı yatak felçli ya da kısa süreli yatmakta olan hastalar için üretilen ve satışı, kiralaması yapılan bir yatak türüdür.  Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hasta yatağı siparişi vermekte kolaylaştı. Eski zamanlarda hasta yatağı siparişleri hasta yatağı satan kişinin dükkanına gelerek yapılırken şimdi telefon ya da internet üzerinden de hasta yatağı siparişi verilmektedir. Eski zamanlarda farklı şehirlerden hasta yatağı siparişi vermek oldukça zor iken şimdi Kars’tan arayan biri çok rahat İstanbul da ki hasta yatağı satış ofisinden sipariş vermektedir.

Hasta yatağı siparişi ve gönderimi zorken şimdi bir telefonla sipariş edilip Türkiye’nin her yerin en geç iki gün içinde hasta yatakları gönderilebilmektedir. Ya da internet üzerinden kendi hasta yatağınızı kendiniz alarak kargoyla evinize kadar gelmesini bekleyebilirsiniz. Emek sağlık olarak Türkiye’nin her yerine hasta yatağı satışı yapmaktayız.  Bizi arayarak ve ya internet sitemiz üzerinden alarak satın aldığınız hasta yataklarını aynı gün içinde kargoya vermekteyiz. Kargoya koyduğumuz ürün hazır olarak gelmektedir. Sizin tek yapmanız gereken fişe takarak hasta yatağını çalıştırmanızdır.

Hasta Yatağının Özellikleri

Hasta yatakları elektrikli kumandalı motor ile çalışmaktadır. Bu motor yatağı hareket mekanizmasını çalıştırır. Eski zamanlarda manuel olarak çalışan hasta yatakları varken artık hasta yatakları elektrikle çalışmaktadır. Hasta yataklarının güvenlik sebebiyle yan korkulukları, başlıkları ve kilitlenebilen tekerlekleri vardır. Yan korkuluklar hastanın yataktan düşmesini engeller aynı zamanda antibakteriyel özelliğe sahip olduğu için hastayı bulaşıcı hastalıklardan ve bakterilerden korur. Başlıklar ise hastanın yatak üzerinde rahatça yatmasını ve dinlenmesini sağlar.

Hasta Yatağı İle İlgili Yazılarımızı Paylaştığımız Web Site Ve Bloglarımız:
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post