Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hasta karyolası ve hasta yatakları ürünlerinin tanıtımının yapıldığı, satışının yapıldığı web sitesi.

Hasta Karyolası

3 Motorlu Hasta Karyolası

3 Motorlu Hasta Karyolası Özellikleri

 

Sağlam ve Ergonomik 3 Motorlu Hasta Karyolası

 

            Hastalık durumlarında hastanelerde ve tıp fakültelerinde tedavi görmekte olan hastalar oldukça konforlu bir ortamda rahat etmektedir. Hastanın, hastanelerde rahat edebilmesi en önemli sebeplerinden birisi bütün ekipmanın hastalara göre uyarlanmış olmasıdır. Hastanın yatmak zorunda olduğu düşünüldüğünde hasta karyolası önemli bir yerde durmaktadır. Hastane içerisinde kullanılan hasta karyolaları özel bir üretimle hastaya sunulmaktadır. Ancak ev ortamında istenen konfor ve kalite sağlanamadığı için hastalar çok büyük problemler yaşayabilmektedir. Özellikle trafik kazası, ortopedik rahatsızlık, ameliyat sonrası nekahet dönemi veya felç gibi kalıcı olarak yatağa mahkûm olunan durumlarda hastaların kaliteli hasta karyolalarına ihtiyaçları olmaktadır. Bu gibi durumlarda Haskar Medikal 3 motorlu hasta karyolası imalatı yaparak hem satış hem de kiralama opsiyonuyla beraber hastaların yanında bulunmaktadır. Oldukça kaliteli bir şekilde üretilmiş olan hasta karyolalarında teknolojik donanımlara malzeme kalitesi eşlik etmektedir. Hasta karyolalarının üretim aşamasında devreye girmekte olan bütün malzemeler anti bakteriyel ve korozyona karşı dayanıklı nitelikte üretilmektedir. Ahşap ve metal kısımlarında kullanılan boyalar cilt ve solunum açısından hiçbir şekilde sorun çıkarmamaktadır. 3 motorlu hasta karyolası bünyesinde 3 farklı motor bulunduğundan dolayı en kaliteli ve güçlü olan hasta karyolalarından birisidir. Bu şekilde çok kısa bir süre içerisinde hastanın istediği konuma getirilmesi ve aynı zamanda hastanın bedeninin ergonomik bir şekilde konuşlandırılması mümkün olmaktadır. Aksi takdirde hastaya bakan kişiler kendileri hastayı kaldırmak zorunda kalacaktır ki özellikle dikişli ve ameliyatlı olan hastalar için bu son derece tehlikeli bir durumdur. Ancak hastanın durumuna göre 2 farklı konsepte üretilmekte olan 3 motorlu hasta karyolası çeşitleri ile bu sorun ortadan kaldırılmaktadır.

 

 3 Motorlu Hasta Karyolası Teknik Detayları

 

            Arzulayan müşterilerinin satın aldığı ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan birçok müşterinin kiralama yoluna gitti Haskar Medikal üretimi olan 3 motorlu hasta karyolası çeşitleri her hasta grubuna hitap etmektedir. 3 motorlu bir şekilde hareket etmekte olan yatakların mobilizasyonunda el kumandası devreye girmektedir. Oldukça ayrıntılı bir şekilde tasarlanmış olan kumanda ile beraber yatak istenen pozisyonlara kolaylıkla getirebilmektedir. 4 bölmeli yatağın konuşlandırılmasına imkân tanıyacak şekilde imal edilmiş olan 3 motorlu hasta karyolası ürünlerinde 90 santimetrelik ene 200 santimetrelik boy eşlik etmektedir. Ayrıca yerden yüksekliği 50 santimetre olarak belirlenmiş olan yataklar her türlü konfor unsuruna sahiptir. Karyolanın üst kısmında kullanılan hava delikleri vücudun terlemesinin önüne geçmektedir. Yatalak olan hastalar için en büyük sorun cilt bölgesinde oluşan mantarlardır. Bu mantarın oluşma sebebi ise hava almayan yataklarda yatılmasıdır. Fakat Haskar Medikal tarafından üretilen 3 motorlu hasta karyolası ürünlerinde delikler sayesinde hava sirkülasyonu gerçekleştirilmektedir. Maksimum 200 kilogramlık hastaların rahatlıkla yatabileceği karyolalarda baş, ayak, diz ve kalça kısımları için ayrı pistonlar bulunmaktadır.

 

 3 Motorlu Hasta Karyolası Hareket Kolaylığı

 

            Bakıma muhtaç olan hastaların en büyük sıkıntılarından birisi de ev içerisinde konum değiştirememeleridir. Ancak Haskar Medikal güvencesiyle üretilmekte olan 3 motorlu hasta karyolası çeşitlerinde oldukça kaliteli bir şekilde tekerlekli bir sistem yatağın altına entegre edilmiştir. Kaldıraç sisteminin değişik versiyonunun yer almış olduğu bu yataklardaki 360 derece dönebilen tekerlekler sayesinde hasta bir çocuk tarafından bile rahatlıkla oda içerisinde istenen yere taşınabilmektedir.

 

Kaynak: https://www.hastayataklari.co

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post