Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hasta karyolası ve hasta yatakları ürünlerinin tanıtımının yapıldığı, satışının yapıldığı web sitesi.

Hasta Karyolası

Hasta Yatağı Kiralama İstanbul

Hasta Yatağı Kiralama İstanbul'da Haskar Medikal'de

Hasta yatağı kiralama İstanbul ve hasta karyolası imalat ve pazarlama yapan firmamız, evde bakımı yapılan hastaların rahat ve hızlı iyileşmesine katkı sağlamak için uygun fiyatlarla hasta yatağı kiralama hizmetleri veriyor. Siz değerli müşterilerimizin daha sağlıklı bir hayat sürdürebilmeleri için imalatını yaptığımız konforlu, dayanıklı ve güvenli Haskar Hasta Yatağı‘nı tercih edin.

İstanbul’da faaliyet gösteren fabrikamızda ürettiğimiz hasta karyolaları her bütçe için uygundur. Hasta Yatağı imalatçısı firmamız Haskar Yatak yürüttüğü ar-ge çalışmaları ile sizleri memnun edebilmek adına sürekli yeni hasta karyolası modelleri geliştirme çabası içindedir. Hasta Yatağı modellerimizi satılık veya kiralık olarak firmamızdan temin edebilir, ücretsiz nakliye ve kurulum hizmetlerimizden siz değerli müşterilerimiz de faydalanabilirsiniz.

Hastanızın durumuna uygun bir hasta karyolasını seçmek için bizimle iletişim sayfamızdaki  telefon numaralarından irtibata geçebilirsiniz.

Hasta Yatağı Kiralama İstanbul Ve Tüm İstanbul İlçelerinde

Hasta yatağında geçirmek zorunda olduğunuz bir hastalıkla mücadele ediyorsanız konforlu ve sağlam bir Haskar Hasta Yatağı satın alın veya kiralayın. İstanbul Hasta Yatağı Kiralama şirketimizden tedarik ettiğiniz Hasta Karyolası ivedi bir şekilde hastanız mağdur edilmeden yerinize teslim edilir. Satılık veya kiralık hasta yatağı fiyatları hakkında firmamız müşteri temsilcimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Bir hasta yatağı seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli kriter, yatağın hastanızın sağlık durumuna uygunluğudur. İstanbul’da en çok satılan ve kiralanan hasta yatağı modeli 2 motorlu hasta yatakları iken, İstanbul dışı il ve ilçelerde daha çok ev tipi hasta karyolası modelleri tercih edilmektedir.

Hasta Yatağı seçiminiz öncelikle doktorunuzun tavsiyesi doğrultusunda olmalıdır. Ortopedik hasta yatağı üretimi yapan şirketimiz siz değerli müşterileri için en kaliteli malzemeleri kullanarak en sağlam ve konforlu hasta yataklarını üretiyor. Üretimini yaptığımız Hasta Yatakları hem hasta hem de bakıcısı için her türlü kolaylığı sağlaması için dizayn edilerek kullanımınıza sunuluyor.

Kaynak: https://www.haskarmedikal.com/hasta-yatagi-kiralama-istanbul/

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post