Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hasta karyolası ve hasta yatakları ürünlerinin tanıtımının yapıldığı, satışının yapıldığı web sitesi.

Hasta Karyolası

Haskar Medikal Hasta Yatakları

Haskar Medikal Ürünlerini Kendi İmal Edip Kendi Pazarlıyor

Haskar Medikal, seçkin mühendislik kadrosuyla Türkiye’nin en iyi hasta karyolası modellerini üretmeye ve Türkiye’nin her yerine pazarlamaya devam ediyor. Markanın hem imalatını hem de pazarlamasını kendisi yapması ürünlerin daha uygun fiyata müşterilere sunulmasını sağlıyor. Arada aracılar olmadan yapılan pazarlama sayesinde en kaliteli hasta karyola modellerine çok uygun fiyatlara sahip olunabiliyor. Haskar Medikal, kurulduğu andan beri yenilikçi çalışmalarla en iyi hasta karyola tasarımlarını üretmeye devam ediyor.

İhtiyaçlara göre hasta karyolası modelleri

hasta-yataklari-showroom (6).JPG Haskar Medikal tarafından üretilen hasta karyolası modellerinin birden fazla seçenekle sunuluyor. 2, 3 ve 4 motorlu sistemlere farklı kullanım ihtiyaçlarını karşılıyor. En temel hareketi sağlayan iki motorlu tasarımlar hastanın daha rahat oturmasını ve dinlenmesini sağlıyor. 3 ve daha fazla motora sahip modellerin sağladığı değişik hareketler de ağır hastaların kendilerini daha iyi hissetmesi için kullanılabiliyor.

Üretilen hasta karyolası modellerinin sahip olduğu havalandırma kanalları yatağın havasız kalmasını önlüyor. Bu da, terleme ve nemden kaynaklanacak kötü kokuların oluşumunu engelliyor. Aynı zamanda da hastanın konforunu sağlıyor. Hasta karyola modellerinin hepsi birinci sınıf malzeme kullanılarak imal ediliyor. Böylece uzun süre dayanabiliyor. Karyolanın güvenlik gibi prosedürler açısından da standartları karşılaması Haskar Medikal markasını ön planla çıkarıyor.

Haskar Medikal tarafından imal edilen hasta karyolası modelleri; 360 derece hareket ettirilebilir tekerlek, fren sistemleri, çıkarılabilir korkuluk, el kumandası ve daha farklı özelliklerle piyasanın en iyileri arasındadır. Hastaların daha rahat edebilecekleri hasta karyolası modelleri üzerinde çalışmalarını sürdüren Haskar Medikal yatak karyolası ürünleri güvenilir şekilde kullanılabilir. Uygun fiyat avantajları da karyola modellerini ön plana çıkaran diğer bir avantajdır.

Hasta yatakları

Haskar Medikal tarafından hasta yatakları imalatı da yapılıyor. Hasta yatakları, uzun süre yatarak tedavisi sürecek kişiler için mutlaka kullanılması gerekiyor. Bunun sebebi, hem hasta konforunun sağlanması hem de yatak yaralarının oluşumunun engellenmesine yöneliktir. Uzun süre yatan kişilerin normal yataklardan kaynaklanacak yaralar çıkabilir. Ancak hasta yataklarındaki tasarım hava kanallarına sahiptir ve yatak yaralarının çıkmasını engeller.

Kaynak: https://www.haskarmedikal.com

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post